Izdelki za družba giorgino (6)

Česnovo Morsko Sol

Česnovo Morsko Sol

Uporabite za pripravo solat, predjedi, juh, drugih kosilnih jedi. Beljakovine (g / 100g): 9,5 Maščobe (g / 100g): 0,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g): 3,0 Energijska vrednost (kcal / 100g): 50
Semena kopra - HoReCa

Semena kopra - HoReCa

Venec stebel in vejic koperja v Rimskem cesarstvu so podeljevali izjemnim gladijatorjem. Uporablja se za pripravo solat, predjedi, juh, jedi za drugi zajtrk. Uporaba za Tople in hladne omake, juhe, mesne jedi, jedi iz perutnine, ribje jedi, jedi z jajci, prav tako pa tudi za vlaganje. Okus Grenkoba Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 16 Maščobe (g / 100g)… 15 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 12 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 250
Zdrobljena rdeča paprika (Čile) - HoReCa

Zdrobljena rdeča paprika (Čile) - HoReCa

Mehičani verjamejo, da poper pomaga, da postane njihov um bolj bister, pravijo, da lahko z uživanjem popra občutite svojo glavo ločeno od telesa. Mleti rdeči poper (Chile) - ima vse lastnosti in okus vročega čilija, vendar je veliko bolj priročen za uporabo zaradi svoje fine frakcionalnosti. Uporaba za Solate, omake, juhe, mesne jedi, jedi iz perutnine, testenine, riž, ribje jedi, zelenjava. Okus Gorak oster Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 13 Maščobe (g / 100g)… 14 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 15 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 240
Guarana - prašek

Guarana - prašek

Naravni guarana v prahu Neto teža: 50 g Energijska vrednost na 100 g: 590 kcal Rok trajanja: 12 mesecev
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon je edinstven na svoj način: to je edina rastlina iz družine pelina, ki nima močne grenkobe v okusu. Zelišče ima močan, oster in kiselkast vonj, osvežujoč okus, francoski kuharji pa so te lastnosti izkoristili in ustvarili številne kulinarične recepte z njim. Estragon, tako svež kot suh, se uporablja za začinjanje širokega spektra jedi: dobro dopolnjuje omlete in mnoge vrste omak. Uporaba Uporaba za pripravo solat, predjedi, juh, kosil, pijač, sladkih jedi. Okus začinjen, rahlo začinjen, osvežujoč Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 23 Maščobe (g / 100g)… 7,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 50 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 360
Posušen jajčevec - HoReCa

Posušen jajčevec - HoReCa

Ta solanacejna jagoda je prišla v Evropo iz Perzije, in zaradi težav s prevodom so jo pogosto imenovali nore jabolko. Jajčevci so prišli v Rusijo iz Kavkaza, zato so dolgo časa nosili vzdevek "armenski kumar". Pravilno posušeni jajčevci imajo svetlo aromo in okus po gobah. Ta lastnost jih naredi za nepogrešljiv sestavni del jedi z dušenim zelenjavjem ali v kateri koli pečenki. Uporaba za Juhe, omake, marinade, jedi iz mesa, perutnine in divjačine. Okus Začinjeno, grenko, pikantno Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 11 Maščobe (g / 100g)… 1,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 43 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 230